Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Umeå kyrka eller Stephanzdomen i Wien, upplevelsen är lika överväldigande....


Katedral

Mäktig trappa upp mot ljuset.
Tystnaden är stor.
Allt detta givande!
Bara ge efter.
Hur lockande är inte tanken
att låta orden blomma
på tröstens altare.




Fri vers av Eva-Lena Rosén
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-22 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva-Lena Rosén