Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självkritik?


Det är så det ska vara

Liksom begravd under snön, fastfrusen i isen
Skriket tränger inte ut, ingen kommer för att hjälpa
Döden ler lite hånfullt alltid utom räckhåll
Samtidigt så oundvikligt nära inpå
Det är det här jag förtjänar
Jag står själv och ser på




Övriga genrer av Thisisnotashoe
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thisisnotashoe
Thisisnotashoe