Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen...........


Vi möttes en gång

En flirt för mången år sen
en tid av ungdom och fest

Sommar som fyllde våra sinnen
regn som smekte ömt i natten

Känslor som kvävdes i sin linda
långt in i mitt minne gömde jag dej

Men glömde dej gjorde jag aldrig
känslor inhuldade i bomullsmoln

Ödet styrde oss på olika kurser
över stora hav och kontinenter

Men åter styrs våra öden ihop
som två stigar i en snårig skog

Du lyser upp min dag, min natt
förvandlar vardagen till helg

Skulle världen rämna just denna dag
finns mina gömda minnen ändå kvar

En del av mitt hjärta du alltid har....











Fri vers av Glensan
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-19 04:48



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Måste säga att du är helt suverän! Dina ord träffar mitt hjärta varje gång! Tack!!
2010-02-06

  Junitvillingen
Vilken ljuvlig bild till din underbara text - passar perfekt tillsammans:-) Vägar som korsas igen för två som bär på gemensamma minnen från då, de kan föra mycket spännande med sig, kanske öppna nya dörrar som leder till något stort, vem vet.
FINT poetat, känslosamt & vackert:-))
2009-11-25

    ej medlem längre
Du är en skald-helt klart! Oerhört medryckande minnesruna detta!
2009-11-19

  En strimma av guld
Minnen så vackra och kan ge oss styrka och ork och ny energi.
2009-11-19

  peter markurth
bra
2009-11-19

  Karin Rosberg
Så vacker!
2009-11-19

  Suzy med punkterna
Mycket vackert om minnena som alltid består
2009-11-19

    Bodil Sandberg
Man kan verkligen känna kärleken och glädjen häri..att ödet åter styrt samman ..så otroligt varmt och vackert Glensan!!!
2009-11-19

  sulimaa
Fina mjuka rader om underbara minnen ...en helt underbar bild oxå!! Kram
2009-11-19

    ej medlem längre
jättefint...
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan