Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skånekommunen Vellinge har valsat runt i pressen på sistone pga invandrarfientliga uttalanden och en tjurskallig vägran att ta emot "ensamkommande flyktingungdomar"


"Vellinge - Toppen på ett Isberg ?"

Moderatstyrda Vellinge behöver INGA Sverigedemokrater ! Vellinges lokala Moderater har en bestämd uppfattning om invandrare , denna bedömning av invandrare kännetecknas av rent stupid Generalisering med rasistiska Förtecken . Fredrik Reinfeldt borde SKÄMMAS över sina partikamrater !
Sedan är det VIKTIGT att komma ihåg att mer än HÄLFTEN av landets kommuner har sagt NEJ till att ta emot fler invandrare ! MEN det är LIKA VIKTIGT att komma ihåg att de allra FLESTA av dessa kommuner, förhoppningsvis, har sagt nej av EKONOMISKA SKÄL, dvs kommunerna har för dålig ekonomi och statsbidraget räcker INTE till för att täcka upp kostnaderna för en ökad invandring . Vellinge, som är dominerat av KAPITALSTARKA invånare och, följaktligen har LÅGA SKATTER och minimal kommunal verksamhet är ,verkligen, "ett SVART FÅR i den kommunala flocken" !
Och, beträffande just "ensamkommande flyktingbarn/ungdomar" så är ju den Humanitära Aspekten så Oerhört STARK (dessa unga har, mycket ofta, flytt från krigshärdar) så att SAMTLIGA landets kommuner BORDE ge UNDANTAG och ta emot dem ! Och ett tips till Svenska Kyrkan: UTESLUT SAMTLIGA DE VELLINGEBOR SOM ANAMMAR DEN EGNA KOMMUNALA INVANDRINGSPOLITIKEN !
DÅ visar Sveriges Kyrka sin HUMANITÄRA Inställning !


---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 09:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Hörde på nyheterna att Vellinge Kommun skulle omvärdera sin uppfattning i frågan, undrar om det har ringts från Rosenbad, ska vi slå vad ?
2009-11-20

  lycksele
Här i Lycksele har vi massor av invandrare:
Libanon, Irak, Iran, f.d. Jugoslavien och från Afrika.
2009-11-19

  lycksele
Förut var det Sjöbo och Sven-Olle Olsson. Nu Vellinge.
Är det inte Skåne i båda fallen?
2009-11-19

  Eva Helene VIP
Bra rutet!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska