Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtvingad




älskling,
vet att älska än

ditt hjärta är större än mitt
du älskar livet

jag älskar dig djupt



traumats förvandlingar
låser,

krackelerad
porslinsfigur grinar illa

igenom,

vår kärlek

















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP