Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt går



Orörlig

Ovetande

Ett lätt leende
bara
medan de
slog
kastade
trampade

Medan de
kastade honom
bland likasinnade...


Orörlig
stilla
bortglömd




För allt går..
Utom tennsoldater!





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 18:57



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Och babysar - de går inte heller;-)))
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders