Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I slutändan är det bara glädjen som räknas,när allt det tråkiga har räknats bort


Allt summeras

Mitt i allt mitt
helvete
tittar lilla jag
åt härligheten

på avstånd
konstaterar faktan
i helvetet på jorden
tittar lilla jag

på avstånd
åt motsatt håll
summerar intrycken
finner mig själv

lilla jag uppsatt på en pedistal
men
utlämnad åt bödeln
en inbjudan till min egna
avrättning

men
första parkett är reserverad
åt mina
fornlämningar
längst bak
sitter min lynchmobb
som garvar rått åt min hängning




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman