Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg mot blondin, skjut mig rakt i nyllet


Revolt mot mina synintryck
och hat mot allt jag äger

Jag tänker filma mina egna misslyckanden och
lägga ut dem på youtube
Länka till existenz och
skratta med alla andra som ingen alls


jag får hjärnskador av alla tankar


och du skaver i min bröstkorg
jag fångar ingenting i mina händer
utom ångestfyllda stämmor

skjut mig rakt i bröstet
ta bort
dig ur mina ådror

Jag spricker

sluta pumpa sönder mina artärer
mina vener blockeras av
sorg jag
dör






Jag vill inte ha idag mer


ge mig imorgon eller
för guds skull
igår


ångestbelastning,
röd lampa blinkar tills jag svimmar












Jag tänker fejka migrän även om du vet om det











Fri vers av *Camilla*
Läst 695 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-11-19 21:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Nästan och nära ett fall för akuten som blodet flödar här, ett sökande och växande in till hel i sitt jag känns det som.
2010-02-05

  xPatrikx
Fucking A!

Sån jävla... jag finner inga ord, bara wow.

"jag får hjärnskador av alla tankar" - WORD!
2010-01-05

  Andreas Widell
DET ÄR DET HÄR!!!!!!
FUCKING UNBELIEVABLE!!!

helt jävla klockrent, pure feeeeeelings makes my soul shout it out loud, WOOOOOOW.... no words only an expression...

vad fan ska jag säga liksom, *just nu är jag i paralyserat tillstånd och gestikulerar med handen, för ord finner jag inte till detta klockrena språk du använder*

hmm... *funderar en sväng, svarade faktiskt till dig också...*


You speak the truth, but when you do it doesn't hurt, it makes you stronger instead!
Compared to I, when I do it only seem to hurt....


så kan jag förklara det.
2009-12-30

    Herr Ångest
Originell text och fantastiskt bra skriven med mycket känsla!

Lagom fräck o kaxig o härligt upproriskt till sitt innehåll. Skitbra kort o gott.
2009-12-24

  The Stargazer
Jag gillar verkligen stilen. Du förmedlar känslorna på ett så speciellt och talande sätt. "du skaver i min bröstkorg" var ett särskilt träffsäkert uttryck.
2009-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Detta med YouTube är oslagbart!
Bra!
2009-11-25

    ej medlem längre
Spännande!
2009-11-25

  Bodil Sandberg
En helt fantastiskt naken och vacker dikt med starka känslor som
framförs i fantasifulla ordalag och med stor distans och man
kan inte annat än beundra!!! snyggt!!!varm applåd!!!
2009-11-21

  malin...
Grymt bra!
2009-11-20

  Yrre VIP
Tänkvärd text, bra!
2009-11-20

  blaite
Superbra..
2009-11-20

    ej medlem längre
fångar min nyfikenhet
läser med intresse
lämnar med en känsla av berikning
2009-11-20

  Gunnar Odhner
Grön lampa för dikten. Originalitet, omväxling, rytm.
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*