Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska är

Att älska är
att sakta
förtvina

att sakta
blöda från

själen


Men jag älskar

när min själ blöder




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-11-19 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders