Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekshistoria......, modell annorlunda....


"Det Mest Förbjudna och Motbjudande av ALLT !"

De hade känt varann i flera år och en känsla av välmående och trivsel i varandras sällskap, hade växt fram . De började bli MER än vänner och ,till slut, insåg de att de bara MÅSTE prova KÄRLEKEN. Men det var lite mer komplicerat än vanligt, de var ju båda , så att säja, lite SPECIELLA, i sin relation . Så de fick lov att träffas i hemlighet, de kom överens i telefon och gick , var och en för sig, till den överenskomna platsen . De ÄLSKADE, växelvis, hemma i sina lägenheter och INGEN fick veta att de hade ett intimt förhållande . Detta berodde på Det Förbjudna i deras relation . Underbara älskogsstunder uppnåddes, de hade det precis LIKA FANTASTISKT som vilket annat älskande par som helst ! Och SEKRETESSEN, den oundvikliga, var, i början, mest ett stimulerande inslag, som stärkte deras relation , men med tiden blev det frustrerande med allt smygande, ljugande , fabulerande och alla dessa ursäkter till vänner och anhöriga !
Och en dag, SPRACK BUBBLAN ! SKANDALEN var ett faktum ! Deras vänner och anhöriga blev FRUKTANSVÄRT UPPRÖRDA , de KRÄVDE att de, omgående, gjorde slut ! Men de ÄLSKADE ju varann ! VARFÖR fick de inte vara tillsammans ? Flickans föräldrar FÖRBJÖD dem att träffas och stoppade henne ,och en dag, kunde man läsa om TRAGEDIEN i tidningarna: En 60-årig man och en 17-årig flicka hittade DÖDA , ÖMT OMFAMNANDE VARANDRA i en BRINNANDE BIL ! Polisen fann ,en bit från den förkolnade bilen, en liten handskriven lapp: "Vi ÄLSKAR varann och vi FICK INTE göra DET på JORDEN så vi ÄLSKAR VIDARE i HIMLEN i stället !" Både den äldre mannens och den unga flickans namnteckningar fanns nedskrivna under denna text..........

---




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska