Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden står sidan om mig nu

ljus
eller mörker

glädje
eller sorg

förvirring

var står
jag nu

livet

är det
värt

att kämpa
för

leder det
till något

eller är det
enbart en kamp

jag har
sökt döden

den står
vid min sida

nu

är livet värt
att kämpa för

skall jag
sluta fly.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e