Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mörkret kom ljus

Ett klot
av ljus

det är
som om

det var
brinnande

en energi
av kärlek

en essens
av liv

vårt ursprung
är liv

och genom kärlek
föds liv

ur mörkret
kom ljus

en stjärna
gnistrar

mörkret

får oss
att se

ljus.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 132 gånger
Publicerad 2009-11-20 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e