Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag ömsat skinn

Kan jag formas
till något nytt

eller är det
det gamla

som ses
från en ny

vinkel

är jag
densamme

eller

har jag
ömsat skinn

allt

känns
annorlunda

jag känns
inte som

förr

vem är
jag nu

om jag inte är
den jag har varit.






Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 112 gånger
Publicerad 2009-11-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e