Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fortsätta kämpa på

För vem
lever jag

för
andra

för att de inte
skall må dåligt

när jag inte
själv vill leva

jag har inte
ångest

jag har bara
tappat

kraften

lusten

att fortsätta
kämpa på

för vad

kämpar jag

för kampen
i sig själv

eller

finns där
en mening.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e