Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lurad av det vackra

Kärlekens
sötma

förvandlas

det blir
frätande

likt syra

så lurad
av det vackra

så dödligt
likt giftet

hos skorpionens
tagg.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-20 00:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Prick
i
mitt
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e