Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerat av läsning av det hebreiska ordet för att vakna, vilket har ordet ljus insprängt i sig


I ordet vakna skulle en rot av ljus finnas


I ett heligt språk

finns stråk av ljus och visdom

invävt i själva strukturen




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-20 04:57



Bookmark and Share


  noname_realmind
Kanske finns det stråk av ljus och visdom invävt lite varstans... ;)

Vacker tankedikt!
2009-11-24

  Eva Langrath VIP
Tack för de orden som leder tanken att rikta sig mot ljuset.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth