Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtgärderna mot detta kommer försent !


"SPYORNA KLIAR I HALSEN - BONUSSVINERIET FORTSÄTTER !"

Som av en händelse, har verkschefernas löner höjts med dubbelt så mycket (30 procent) som övriga statanställdas löner (15 procent) under den senaste femårsperioden ! Vattenfalls avgående VD har kunnat kvittera ut motsvarande 12 miljoner .....varje år !!! Alltmedan arbetsgivaren Staten varit tvungen att låna mångmiljardbelopp !
Såg , också, att åtgärdsförslaget mot oskäliga bonusar/löner inom statliga verk, av någon oförklarlig anledning, stött på Hård Kritik från remissinstanser som , t ex , NORDEA ! Varför är vi INTE förvånade ?
Som Maktlös Iakttagare till Detta SMUTSIGA SPEL med skattepengar vill man ,bara, KRÄKAS på DE ANSVARIGA !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 09:42



Bookmark and Share


  lycksele
Är någon förvånad längre?
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska