Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sorters växter längst min väg

Den väg
jag nu går på

är kantad
av olika sorters växter

vissa fulla med taggar
andra vackra och väldoftande

men båda sorterna
växer längst med min väg

om jag försöker ta bort
växterna med taggar

skadas dom
väldoftande

likt rosor
med sin vassa taggar.










Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e