Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hört på nyheterna i veckan...


"Gestapo - Reinkarnated !"

Apropå allt rasistsnack och det, Tyskland skulle ställa en av Nazibödlarna inför rätta, det var lite problem med att forsla honom till domstolen, han mådde inte så bra, men dit kom han, han var 93 år, hade ,sannolikt, för egen hand, AVRÄTTAT minst 600 judar, män, kvinnor och barn ! För över 65 år sedan, men jag tycker det är RÄTT, det kan ALDRIG bli RÄTT att slakta människor som djur !
Han lär få dödstraff eller livstid !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I så fall kan heller inte dödsstraff vara rätt.
2009-11-20

  erkki
Att andra bär sig illa åt motiverar inte egna missgrepp. Dödsstraff är exempel på sådana missgrepp. Så undrar jag: Varför finns preskriptionstider över huvud taget? Har en viss förståelse för måttliga ungdomsförsyndelser, men inga grova grejor.
2009-11-20

  ULJO
Ingen förtjänar att dö, men livstidsstraff för mördare är en självklarhet.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska