Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den rasism som finns bland oss "vanliga svennar och svennor", hos finnar och andra "vita grupper"....... (inspirerad av ettans panel med unga invandrare och unga svenskar, talande om just detta)


"Den Dolda Rasismen !"

VARFÖR förekommer detta ? Att vissa invandrargrupper (Läs: Romer) snor mer,att vissa invandrare (Läs:Muslimer) våldtar svenska tjejer mm mm
Massmedia har ansvar för detta, även om de INTE FÅR peka ut speciella folkgrupper så förekommer det benämningar som gör (hårfärg, klädsel , av utländsk härkomst etc) att det blir lätt att identifiera förövaren ! Och SÅ sprids "vandringssägnerna" som Löpeldar över landet : "Araber och Negrer våldtar svenska kvinnor !"; "Romer snattar mest av alla !" ; "Utländska pizzabagare har råttkött i sina produkter !" o s v . Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna m fl , tar, självklart, till sig dessa och använder dem i sin försåtliga propaganda och dessa felaktigheter sprids ända in i de "svenska folkhemmens" vardagsrum ! Har hört mina egna barn, grannar, barnens klasskamrater, "folk på sta´n" yttra sig på liknande sätt, ja, nästan ordagrant citerat de lögnaktigheter som jag, ovan, beskrivit ! Visst, det finns personer i dessa kategorier som snattar, våldtar kvinnor etc, men det finns MÅNGA svenskar som gör, precis, samma idiotier och de är FLER !

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska