Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxling förnöjer

Klar för dagen
sätter jag mig
i bilen och kör

Kanske jag åker
till annan ort
än till den jag bör

Kul att variera
som omväxling
målet ibland

Nu vill jag köra
och se vad som finns
vid ljusets rand

Jag åker och åker
tills jag blir trött
och somnar

Där jag hamnar
ska jag sova när
kroppen domnar

Vill se annat
än det vanliga ibland
som blir lika

Annorlunda saker
gör oss alla
mera erfarenhetsrika

När dagen vaknar
stiger jag upp på
olik plats

Därifrån tar jag
mitt språng till
nästa avsats

En ny plats att vakna
en ny vy utanför

får mig att längta
tillbaka till dit jag hör




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-20 15:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Underbar
finstämd
slår fast
Borta bra
hemma bäst
2009-11-22

    Bodil Sandberg
Men gud vilken skön dikt Gnistan!!!att åka omkring så och vidga vyerna..ja absolut underbart!!applåder så vackert!!!
2009-11-21

    Tea Alex
Söt historia. Nog behöver vi ombyte ibland. Helt klart.
2009-11-20

  Mr Lindemann VIP
Tycker detta är fint
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt