Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vad som värmer vad är oklart)


Badkarspoesi, VII



Ställer tekoppen

på hjärtat



som för att

värma


det.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 20:34



Bookmark and Share


  Pickadoll-Paschkudnik
Valid point, men poängen är tet i koppen, inte koppen i sig.
Internt/långsökt, men så är det menat.
2009-11-20

  Nanna X
det är det väl inte, oklart, för tekoppen ersätts ju med pronominet DEN.
2009-11-20

  *Camilla*
enkelt men så fyllt med värme
gillar den!

-Camilla
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik