Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Jag vill dansa med dig
Nära, intimt, naket
Jag vill se dig blottad
Utan några ord att överskyla dig med när du känner dig vek
Du har inte alltid rätt
Du har fel ibland
Jag älskar det
När du visar dig svag
När jag får se in i dig
Genom dig
När jag får se den som jag ser när vi tittar varandra djupt i ögonen
Vad vacker du är då
Utan alla ord





Fri vers av känslomänniskan
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 01:44



Bookmark and Share


  Drömkram
Men sagolikt vackert fångar du innersta avtäckande känslor om evig upplåtlelse av hängiven kärlek. Men bara så vackert! Kram
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

känslomänniskan
känslomänniskan