Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svart riddare

Jag har drunknat i en dröm
En bitterljuv sådan

Vad har du
Som är så fantastiskt
Som jag gråter för inatt
Du hade en gång värmen
Och kärleken

Nu är det bara hjälplöst velande kvar

Jag vandrar i mörker
Det jag söker vet jag inte
Var det finns

Någonting stort fattas mig


Du tycker att vår tid tillsammans är
Slöseri med tid
Din dyrbara tid

Men jag har aldrig bett dig
komma
Du har kommit ändå

Kanske vill du ha beröring
Kanske vill du bli sedd
Få något att fylla ditt så
till synes tråkiga liv med

Du är ett monster
En svart riddare


Den dagen du ser
en framtid
kanske att du får lägga
dina händer på min dyrbara kropp
Sätta dina fötter i mitt
redan alltför
besudlade hem och
rista in ett avtryck i mitt hjärta

Men tills det dagen kommer
Såvida den verkligen gör det
Får du leva utan mig.

Det är så det får bli
Jag har rätt att göra så





Fri vers (Prosapoesi) av känslomänniskan
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

känslomänniskan
känslomänniskan