Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Inuti min kropp
Min dödsdömda kropp
Bor ett
ljus
som brinner

Jag ska hålla glöden
levande
I trim
så länge jag
förmår

Det är jag skyldig till
För jag är
älskad



Och det är du
också, älskade vän




Fri vers (Fri form) av känslomänniskan
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 21:09



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta grep tag. vackert men sorgligt.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

känslomänniskan
känslomänniskan