Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

Trädet på min grannes tomt ser ut som en ledsen människogestalt.
En sorgmodig figur.
De tomma grenarna ser nakna ut där de spretar i väderstreckens alla riktningar.
Det har tappat sin färg, sin prakt och sin livsglädje.
Trädet saknar nog sina löv.

Jag saknar bara trädet.




Fri vers av känslomänniskan
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-29 16:53



Bookmark and Share


  Drömkram
Vackert och ledsamt! Hoppas att dina grenar får bära löv snart!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

känslomänniskan
känslomänniskan