Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla fast stunden

Jasmin

kaprifol

dofter

en känsla av
närvaro

sensualism

att beröra

sakta
försiktigt

hålla fast stunden
som är just nu

beröra

andas djupt

njuta fullt ut
av livet som det är

nu

kommer inte
åter

nu
är bara

nu

ta tillvara
på stunden

för den är
ditt liv.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 13:24



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag tror jag hört den förut således då
det är nästan så att man blir indoktrinerad av budskapet
men, vem praktiserar budskapet egentligen
2009-11-21

  Stefan Höglund
Det är alldeles riktigt och de små glädje-ämnena kan vara stora nog.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e