Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden

Ansikte ut i spegeln

så säg mig vad jag ser

för innanför ett ansikte

det finns så mycket mer

 

Är vi samma?

 

Vad kan du nu berätta

som inte jag har sett

jag vill så gärna veta

vad svaret dig har gett

 

Så låt mig höra

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-21 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP