Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen jag så väl behöver för att leva

Kantad av
missmod

jag sträcker
min hand

tårar som rinner
längs min kalla kind

mitt hjärta
värker

mina händer
är stela

av den kyla
jag nu känner

krampaktigt
jag söker

livet

kärleken

värmen jag så väl
behöver för att leva

jag kan
leva

utan denna
värme jag söker

men

vilken mening
är det

går det att
kalla ¨liv¨ .




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e