Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret omsluter mig

Klämtande hjärta
tunga andetag

försiktiga
steg

mörkret
omsluter mig

jag kan
inte se

mitt hjärta
dunkar hårt

andas
tungt

jag vaknar
med ett ryck

det var bara
en dröm.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e