Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken vårdad efteråt

jag vårdar det där rummet
mer än jag vårdade dig

jag har lämnat sängen orörd
den har kvar din doft

lakanen har sparat dina avtryck
där du låg sista natten

jag talar till dig och säger
de sanningar jag borde ha uttryckt tidigare

men jag vågade inte
rädd för att du skulle lämna mig

precis som du gjorde
just som jag hade vaknat




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-02 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP