Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innanför mitt skal, bor något som vägrar att bli som alla andra


Clownen på språng

Det
bor en galen clown
i min kropp
som bara vill ut

och
ruska om barrikaderna
i sin grogrund

en
färgglad prick i
lustiga kläder och
för stora skor

som bara vill ut
och
skaka om etablissemanget
i sitt fundament

det
bor en tokig pajas
i min kropp
som bara vill ut

och
ställa till plötsliga bus
för en hugande publik
i sina
förutfattande meningar




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här gillar jag :-)
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman