Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

Kelly Clarkson sjunger Cause we belong together, jag vände på det- tillhör ingen, sen rann orden iväg av sig själva till en egenkomponerad melodi och jag önskar mig en gitarr.. ;)




Jag tillhör ingen

Inga pusselbitar passar

och inga ljus smeker natten särskilt bra

Din missanpassande tumme

ringer på min klocka

Du önskar att jag ska säga

att jag tillhör dig nu

som om jag skulle be dig

sätta nyans i mitt inuti

 

Nej, nej, nej

 

Du kan få vila din trötthet

hos mig ett slag

läka, lindra din ensamhet

men jag tillhör ingen

du måste minnas det

Mitt pussel

är min evighet

 

Det vi har är inget magiskt

inte som din viskning sa

Du passar inte hela livet

du bara matchar mig just nu

det är i skratten jag slår bak huvudet

istället för tätt ihop med ditt

du hör ju

de blandas inte rätt

 

Du kan få vila din trötthet

hos mig ett slag

läka, lindra din ensamhet

men jag tillhör ingen

du måste minnas det

Mitt pussel

är min evighet

 

Dagen vaknar långsamt, det är dags för dig att gå

kyligt lämnar mina fingrar din varma hand

huvudet bärs högt

jag lovade aldrig några band




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindsy
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy