Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När går det över i fantasi

Var går
gränsen

gränsen
mellan

fantasi och
verklighet

det fysiska
kan vi se

och även
ta på

men det som vi
inte ser

men som likväl
är lika verkligt

när går det
över i fantasi

finns det en
gräns

en gräns
vi kan följa

även i det
vi inte kan se

eller röra vid
med våra händer

en balans

i det sedda
och det osedda

går det att
uppnå.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
många mysterier börjar så
väl formulerat
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e