Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oändlighet utan slut

Kanske
kanske inte

ljungande
känslor

stormar
svallar

mitt inre
tycks större

än min yttre
kropp är

hur kan
detta va

en hel värld
i mitt inre

stort som
universum

tycks det
vara

en oändlighet
utan slut

en värld
möter en ny

jag når en gräns
i mitt inre

går förbi
denna

och

en helt ny
outforskad

inre värld

står jag nu inför
att beträda

ännu mer
att utvecklas inom

utforska

möten i livet
som för mig vidare

djupare in
på denna

min resa.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin beskrivning
av det inres upptäckt
svindlande!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e