Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var adressen

Kort tid har gått
sedan vi erkände
våra känslor
för varandra

Kort tid som känns
som om den varit
för alltid
för att kommunikationen
alltid fungerar

Kort tid på jorden
men i helheten
har vi alltid känt varandra

Känslan av kärlek
förståelse
nyfikenhet och respekt
Blandat med attraktion
omtanke och öppenhet

Vi är tvillingsjälar
och har följt varandra

Utan att veta adressen

Nu har vi hittat hem




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 15:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Känslan av kärlek
förståelse
nyfikenhet och respekt
Blandat med attraktion
omtanke och öppenhet

så underbart Gnistan!!!!!Lyckan fulländad!!!!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt