Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så är det svårt att få kontakt med människor. Ibland även med dem man känner som bäst.


Tystnad


Jag blir smått orolig
för jag hittar dig inte

Bland hjältklappning och darrande ord
är det svårt att ens lägga märke

jag kisar och söker
varför gömmer du dig?

-Kom fram då för fan!
skrik blir till vrål

jag antar att du inte vill
förklara dig själv








Övriga genrer av Spoken
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-10-20 17:15



Bookmark and Share


  Namnlösa
jag antar att du inte
vill förklara dig själv
- klockrena ord :)
bra
2005-10-21

  kärleksbarn
ay shit evve
skitbra.
känner igen mig lite...tokfin!
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Spoken
Spoken