Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att alltid måsta försvara sig själv är en last som alltid kommer att finnas kvar.


Prinsessornas riken

Vill du få mig att falla, så bör du veta
Du kommer att misslyckas

Varför skulle du tala sanning
Säg mig, var är din titel?

Försök att blåsa någon annan
min krona sitter kvar

Du får mig aldrig att tvivla
Så försvinn iväg på din lila barbie häst

Prinsessor och dess riken.
Står stolt alltid kvar












Fri vers av Spoken
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-04-24 09:26



Bookmark and Share


  Namnlösa
jag tycker om den här :)
speciellt slutet, well done käraste
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Spoken
Spoken