Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för det okända

Natt utan mörker
lyssna till mina ord
du talar om ensamhet
utan att upplevt tomhet
du predikar om självklarhet
som aldrig funnits
i din närhet
finns endast klagan om det ofunna
din vetskap om livet
kommer aldrig att uppfyllas
av andra än dig själv
räds inte det okända
du aldrig förr har mött
din självklarhet kommer snart
om inte nu
att övervinna alla hinder
tillsammans
med dina motgångar
kan du lyckas




Fri vers av Spoken
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-10-15 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoken
Spoken