Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man bara släppa taget. Och falla handlöst.


Tröst av saknad

Det är jobbigt att hela tiden måsta sakna
Det får mig att känna mig utanför
Jag tillhör en annan värld nu
Jag tog steget
Och även fast jag ångrar mig
Vill jag inte tillbaka


Saknad
Jävla saknad
Jag ska ge dig en käftsmäll och stampa dig gul och blå
Tills du inte längre ger mig så hårda ord
Kärlek, glädje, trygghet


Sen ska jag hjälpa dig upp och trösta dig
Ta hand om dig
Tills du känner att du tillhör
Då ska jag älska dig över allt annat
Säga att jag saknat dig
Precis innan du försvinner bort


Jag önskar ibland att mina val kunde ligga i någon annans händer
I händer som kunde bestämma vad som är bra för mig
Och som visste vad det är jag behöver
Just nu är jag bara förvirrad


Det är jobbigt att hela tiden måsta sakna
Det får mig att känna mig utanför




Övriga genrer av Spoken
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-11-14 18:16



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Gripande!
2006-05-21

  kärleksbarn
åh vad fint evve
kraftfullt och med känsla
tokbra
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Spoken
Spoken