Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existens

Att veta
att känna
att älska din existens

Jag befaller dig

Ge mig trygghet
ge mig glädje
ge mig allt av dig att kunna få

så stannar jag hos dig för evigt
och älskar dig över allt

I en vaken dröm om kärlek
finner vi varandra
i en värld av verklighet
övervinner vi alla hinder

Jag hoppas
jag tror
och jag vet
vad jag vill




Fri vers av Spoken
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-03-15 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoken
Spoken