Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humanity

So, here I am
men var är jag

Jag blir så arg på migsjälv.
Arg på att jag alltid gör en sådan stor sak om allting,
att jag aldrig tillåter mig själv att stolt misslyckas
-Sorry man\' men jag har helt enkelt en pissdag.

Världens stora dom är att alla faktiskt är ensamma, fastän vi ibland trycker ihop oss i en grupp och leker att vi är starka.
Sanningen är att vi kryper ihop tätt tätt med våra kala, nakna, kalla kroppar och gömmer oss, helst i en grotta och väntar på våra chanslösa byten.
Tycker du jag byter ämne. I do.

Jag-är-faktiskt-bara-mänsklig




Fri vers av Spoken
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-11-04 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spoken
Spoken