Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Genomdränkt vajar kroppen
likt sjögräs fjättrad i sumpig dy
Kraftlös strävar den uppåt
genom skimrande drömväv

Med viljan insnärjd i lockande tåg
oförmögen att värja sig mot underströmmar
Rasar bränningarna hänsynslöst
splittrar räddningsdon och vrider vakendrömmar

Du är, du är, du är inte, men du ÄR






Fri vers av Pomona
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pomona