Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Då oväsen blivit till väsen

och tystnaden funnit sin mitt

då blåser en bris genom tiden

och dåtidens morgon blir din




Fri vers av Pomona
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 10:16



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker. =)
2010-05-01

  Ametysth
Så stämningsfullt, vackert!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Pomona