Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden andas

Ett löv
en skiftning i gardinen
ett andetag
nu, då, imorgon

dammkorn i luften
hopar sig
och far iväg
hopar sig
och far iväg
skingras

listerna i taket
ramar in
fotografiet av
tom rummet

där växterna i fönstret
lever och växer
till synes
oförmärkt

i kroppen dunkar blodet
utanför virvlar skeenden

här ligger jag
stilla
nu, då, imorgon
min tid väntar, andas lugn




Fri vers av Pomona
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pomona