Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De omedvetna

Vänner harmas inte över småsaker
De tar ett glas vin och skrattar ömsint
Dolkarna gömmer de under kapporna
Åt de andra svinen




Fri vers av Pomona
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 23:18



Bookmark and Share


  aol
så sant
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Pomona