Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna mina ögon

Trolla
för mig

skapa
magi

låt världen
gnistra

av kristaller
färger av alla slag

låt mig
omslutas

av det
magiska

som finns
i livet

öppna mina
ögon

så att jag
kan se

öppna mina
sinnen

så att jag kan se
det inte mina ögon förmår.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-23 10:54



Bookmark and Share


  Passion>Me
jag ska ta med dig på en trollresa du aldrig glömmer ;))
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e