Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>När man vaknar och inte kan somna om</em><br>


Vaken natt

Nu viner vinden runt knuten
och himlen har öppnat sin kran
men jag ser ingen som är vaken
när jag tittar över gårdens plan

En katt kurar blöt i en hörna
en hund som springer den förbi
det blåser hårt i trädens krona
men här i värmen ja där finns vi

Jag vänder sakta bort från fönstret
och kryper åter i värmen ner
snart har jag somnat tungt på kudden
och regnet det stör mig inte mer

 

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2009-11-23 12:33



Bookmark and Share


    Verdandia
Så härligt att få somna om när det är ett sådant oväder.
Jättefin dikt med rim och allt.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP