Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

players på krogen.. så uttröttande

 




Lika missförstådda

Du sa

"han den där halvbögen

kladdar på allt och alla,

man får passa sig"

och jag tänkte

han och jag är nog lika missförstådda

för ögonen jag möter

slickar mig från tå till huvud

minns ni inte att jag var hon,

tjockisen, som ni skrattade åt?

och nu tävlar ni om

vem som får ta med mig hem.

ett köttstycke...

missade mitt kodakmoment

när min vassa tunga skar luften

och mina ögon låste dina

"du kan sluta fantisera nu, jag blir inte mer avklädd inför dina ögon än fullt påklädd, jag onanerar hellre än går hem med dig."

vände ryggen till,

tog halvbögen i hand

och dansade bort kvällen.

 

 




Övriga genrer av Lindsy
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy