Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I stormens nålsöga rinner stillhetens tårar sönder och samman


Kung blåst av Nordans

Det blåser
nordan
i nedan
allt medan luften fylls på för
kung blåst

björkarna viker sina
vita skira stammar
böjer sig artigt för
kung blåst

vinden viner i knutarna
tar i för
kung och fosterland
det drar i skjortans tyg

håret fladdrar fritt
i den fria friska vinden
allt böjer sig artigt för
kung blåst

trots motstärvligt motstånd
ger dom upp
en efter en
tall för tall
det mesta böjer sig artigt för
kung blåst




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 17:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det mesta böjer sig artigt, en text det blåser om, tycker om den.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman